Цікаві сайти : Национальный Союз Соціал-Націоналіст
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 03
езперечно, що теперішня ситуація по справі Павличенків вимагає від нас здорової переоцінки методів і форм боротьби, але така боротьба для успіху є конечно важливою. Так, влада пристосувалася до багатотисячних маршів і акцій протесту футбольних вболівальників та людей доброї волі. Так, влада демонструє суцільне ігнорування всеєвропейської компанії "Свободу чесним - Свободу Павличенкам". Так, влада неспроможна вплинути на ситуацію і розв*язати її на користь правди і справедливості. Якщо така влада є бездарною і, не лише посягає на соціальні стандарти громадян, але й посягає на їхню непорочну гідність і недоторканність свободи чесних, то таку владу необхідно відсторонити від управління країною. Вважаю, що найкращою тактикою нашої боротьби на цей час буде висувати лозунги відставки президента України В.Ф. Януковича та проведення жорстких антипрезидентських ... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: Odess-national | Дата: 03.03.2013 | Коментарі (0)

Як і на всіх рівнях буття живих організмів між суспільними об’єднаннями усіх історичних форм завжди точиться боротьба. Починаючи від первісних племен і закінчуючи державами-імперіями – всі великі суспільні об’єднання прагнуть до домінування. Зовнішня політика кожної держави є реалізація заходів направлених на домінування. Хоча, кажучи про сьогоднішню Україну можна стверджувати, що зовнішня політика спрямована не на домінування, а на елементарне виживання (причому виживання окремої купки людей, яка зараз при владі). Україна сьогодні є об’єктом панування і впливу інших держав.
Український політикум всі дискусії з приводу зовнішньої політики розвиває у руслі приєднання до певного військово-політичного чи економічного блоку. Програми політичних партій і політичних лідерів питання ... Читати далі »

Переглядів: 771 | Додав: Odess-national | Дата: 03.03.2013 | Коментарі (0)

Перед тим, як говорити про засади націоналістичної аграрної політики, необхідно спочатку з’ясувати, що таке аграрна політика. Нижче ми конкретизуємо її зміст і завдання, з розглядом її ідеологічних підстав.


Аграрна політика – це сукупність державно – правових заходів, скерованих до встановлення, закріплення й розвиток певної соціально – економічної системи в сільськом ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Odess-national | Дата: 03.03.2013 | Коментарі (0)

«Альтернативна енергетика», як часто ми чуємо це словосполучення з вуст політиків різних рівнів та економічних експертів. Особливо часто про альтернативні енергоджереламожна почути від наших політиків у світлі конфліктів з Російською Федерацією на ґрунті розбіжностей в розумінні ціноутворюючій політики в сфері торгівлі енергоносіями. 

Але звертати на неї погляд Україна почала лише під тиском економічної політики Росії, а не з власної волі, хоча всі ... Читати далі »

Переглядів: 1045 | Додав: Odess-national | Дата: 03.03.2013 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
СТАВАЙ ДО ЛАВ ОДЕСЬКОГО ОСЕРЕДКУ НЕО-РЕСПУБЛІКАНСЬКОГО СОЮЗУ ! ОДЕСА БУДЕ УКРАЇНСЬКОЮ !